Sister’s Aroma

Jedním z nejoblíbenějších produktů je řada vysoce kvalitních interiérových vůní a aroma svíček. S našimi difuzéry a svíčkami vytvoříte jedinečnou atmosféru v každé místnosti. Výrobcem je ukrajinská specializovaná společnost Sister’s Aroma. Samozřejmostí je velmi moderní minimalistický design.

Naše aroma difuzéry obsahují 30 % španělských esenciálních olejů. Při výrobě svíček se používá pouze 100 % organický sójový vosk.

Řada obsahuje více než 30 různých vůní v podobě difuzéru a 7 vůní v aroma svíčkách. Můžeme Vám nabídnout mono vůně i komplexní vonné kompozice.

Díky kvalitním komponentům a vysokému obsahu esenciálních olejů mají svíčky i difuzéry velmi dlouhou dobu používání. U svíček je to více než 80 hodin hoření. Difuzér naplní Váš interiér kouzelnou vůní na více než 3 měsíce.

Pokud rádi nasáváte atmosféru všemi smysly, naše interiérové vůně jsou pro Vás to pravé.

Vlastníte prodejnu, showroom, salon, butik, kanceláře, nebo jakýkoliv prostor, ve kterém vítáte své zákazníky? Naše interiérové vůně podtrhnou úroveň a styl Vaší provozovny a vytvoří tu pravou provoněnou pohodu. Zákazníci se k Vám budou s radostí vracet.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *